Dođi nauči…ili nemoj

★★★★

4.2(1,079 reviews)

$37.49

Save $10 was $47.49

Otkrijte put do finansijske slobode i uspešnog biznisa kroz e-commerce, dropshipping, affiliate marketing i digitalni marketing!

Ova moćna knjiga otkriva tajne razvoja vašeg poslovanja, ostvarivanje finansijske slobode i postizanje ličnog razvoja. Autor, iskusni preduzetnik i finansijski savetnik, deli svoje dragoceno znanje iz e-trgovine, prodaje, psihologije i finansijskog planiranja.

Saznajte kako da pokrenete i razvijete sopstveni biznis, bez obzira na vaše trenutno zanimanje ili finansijski položaj. Upotrebite najnovije manipulativne tehnike prodaje i psihologije da biste uspešno prodavali svoje proizvode i usluge. Naučite kako da pravilno upravljate finansijama, stvarate pasivne prihode i postepeno ostvarujete finansijsku nezavisnost.

Otkrijte svoje talente, uskladite lične ciljeve sa poslovnim i postanite najbolja verzija sebe. Naučite kako da napravite sopstveni sajt i usavršite veštinu komunikacije i psihologije u prodaji.

Ova knjiga je za sve koji žele da ostvare finansijski uspeh i postanu lideri u sopstvenom životu. Bez obzira na vaš nivo iskustva u biznisu, ova inspirativna knjiga će vam pružiti dragocene informacije i motivaciju da preuzmete kontrolu nad svojim finansijskim i ličnim životom.

Pripremite se da oslobodite svoj potencijal i ostvarite svoje snove!

SKU 6355793